Till företag

PositiveMind erbjuder flera olika paketlösningar inom mindfulness, mental träning och stresshantering. Givetvis så skräddarsyr vi lösningar utifrån just ert företags behov.

Välkomna att höra av er för förfrågningar eller för att boka ett möte där vi förutsättningslöst kan diskutera olika möjligheter.

Nedan följer några exempel:

 

 

 

"Mindfulness på arbetsplatsen"

Att träna mindfulness på arbetsplatsen innebär att effektiviteten och produktiviteten ökar, samtidigt som medarbetarna känner sig mindre stressade, får ökat fokus, utvecklar sig själva och fungerar bra såväl i arbetslivet som privat. Forskning visar hur hjärnan utvecklas och bland annat arbetsminnet ökar. Fler och fler företag implementerar mindfulness som ett förhällningssätt, några exempel är Pacific Investment Mangement, Apple Computer, Yahoo, Google, Deutsche Bank och Starbucks.

Detta paket "Mindfulness på arbetplatsen" startar med en enkel förstudie där nuläge och önskat läge fastställs.

All personal får som start en inspirationsföreläsning.Föreläsningen är tänkt att ge förståelse för vad mindfulness innebär och skapa motivation för den kommande träningen.

Vid sex tillfällen träffar sedan varje arbetsgrupp en handledare som coachar deltagarna vidare bland övningar och lite enkel teori.

Varje deltagare tränar sedan själv hemma till internetbaserade program.

Projektet avslutas med att resultatet går igenom i jämförelse med förstudien.

 

 

 

 

"Prova på mindfulness"

Detta är en kortvariant av  "Mindfulness på arbetsplatsen". 

Projektet startar med en inspirationsföreläsning för all personal. Deltagarna tränar hemma till internetbaserade program och en handledare träffar varje arbetsgrupp vid tre tillfällen för att coacha vidare i träningen.

 

 

 

"Mer närvaro - mindre stress"

 

En föreläsning där ni får kunskaper om vad mindfulness är och hur träning kan gå till. Syftet är att ge enkla redskap för att bättre klara av en ofta stressig tillvaro både på arbetet och hemma. Enkla övningar varvas med teori. Lämlig tid är 1,5-2 timmar.

 

 

 

 

« Tillbaka

 Några exempel på våra uppdragsgivare: